Bæredygtighed

En fremtid med bæredygtige produkter

Hos YKK fremmer vi udviklingen af miljøvenlige produkter, der tager hensyn til mennesker, samfundet og miljøet i løbet af deres individuelle livscyklusser, ud fra et koncept, som vi definerer ud fra nøgleordene: medmenneskelighed, miljøvenlighed og social ansvarlighed. Vi gør dette med et mål om at opnå et bæredygtigt samfund.

YKK vil fortsætte med at udvikle og introducere miljøvenlige produkter i tråd med vores vision om at opnå et bæredygtigt samfund. NATULON®, økologisk bomuld, Lyocell lynlåse med Tencel™ fibre og GreenRise™ lavet af melasse, er nogle af vores miljøvenlige produkter, som du kan læse nærmere om herunder.

NATULON®

YKK har udviklet NATULON® lynlåsen – et ressourcebesparende og genbrugsorienteret produkt lavet af plastikflasker, gamle fibre og andre rester af polyester. NATULON® lynlåse er produceret enten ved kemisk genbrug eller materialegenbrug.

NATULON® med kemisk genbrug

Denne lynlås er designet til kunder, der ønsker at markedsføre deres endelige produkter som genbrugelige. Lynlåsen er lavet af genbrugt materiale ved brug af en kemisk proces, som faciliterer yderligere genbrug.

Brochurer til NATULON®

NATULON® Mechanically Recycled

NATULON® Ocean Sourced™

Økologisk bomuld

Båndet på denne lynlås er lavet af økologisk bomuld, hvilket er miljøvenligt, idet det hjælper med til at reducere brugen af syntetiske kemikalier i landbruget. Den økologiske bomuldstråd, der bruges i denne lynlås, er certificeret som ”GOTS: Global Organic Textile Standard”-bomuld.

Lyocell lynlås med Tencel™ fibre

Dette ekstremt bløde materiale til indfarvede lynlåse er lavet af Lyocell fibre, hvilket er et bionedbrydeligt materiale lavet af træmasse. Det er ideelt til følsom eller delikat hud, da det optager fugt og tørrer hurtigere end YKK’s standardlynlåse i bomuld. Derudover reducerer det vækst af bakterier.

Jeg vil vide mere

GreenRise™

GreenRise® lynlåsen er delvist lavet af et biprodukt fra sukkerproduktion (melasse), hvilket muliggør en reduktion i brugen af petroleum og de tilknyttede CO2-udledninger.
Cirka 30% af kæden består af plantebaseret materiale.

Vislon® Nylon - en lynlås der let kan genbruges

En lynlås er et kompliceret produkt, der består af mange forskellige elementer, der er svære at skille ad. Derfor har YKK introduceret en lynlås, hvor alle dele er produceret af nylon. Denne bæredygtige lynlås kan genbruges sammen med tøj af nylon, uden at skulle fjernes.

Trykknapper med eco finish

Eco-finishen bruger mindre vand, elektricitet, termisk energi og proceskemikalier. Dette giver en mere miljøvenlig produktionsproces, ved at reducere brugen og udledningen af giftige kemikalier. 40 standardfinishes er tilgængelige.

AcroPlating®

Vores AcroPlating® teknologi reducerer den miljømæssige påvirkning væsentligt i forbindelse med overfladebehandling af trykknapper og lynlåsskydere. Den nye proces reducerer udledning af drivhusgasser med 96%, vandforbrug med 66% og strømforbrug med 69% sammenlignet med konventionel overfladebehandling. Processen eliminerer desuden skadelige kemikalier, giftigt affald og termisk energiforbrug fuldstændigt.

Kontakt os

Kontakt os hvis du ønsker at høre nærmere om vores miljøvenlige produkter. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kundeservice: 97 15 53 88

Tak skal du have! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev