Hvorfor YKK

Vi er mere end din lynlåsproducent. Vi er også din partner gennem hele processen fra design til levering.

Kontakt os

Vi forstår din branche og dit behov

Du har et design, du skal matche, et budget du skal overholde, og nogle lovkrav du skal leve op til. Vi har prøvet det tusindevis af gange før og ved, hvordan du får den rette løsning til den rette pris.

Hurtig, personlig service

Du vil gerne vide besked. Hvor er vi i processen? Vi svarer dig personligt og holder dig hele tiden ajour. Standardsvar og lange responstider lader vi andre om. Det vil du hurtigt opleve, når du samarbejder med os.

Vores varemærke er kvalitet

Alle kan sige god kvalitet. Få kan leve op til det. Vi har kvalitetskontrol på alle YKK-fabrikker verden over. Vi har samtidig et globalt netværk, der sikrer ensartet produktkvalitet, uanset hvor og hvornår du køber et YKK-produkt.

Lokalt afsæt, globalt netværk.

Vi har hjemme i Danmark. Men vi producerer over hele verden. Vi har direkte adgang til 111 YKK selskaber i 71 lande og kan fremstille din ordre dér, hvor det bedst betaler sig for dig. Det sparer dig tid og penge.

Vi hjælper også med sourcing og koordinering

Sidder du i en virksomhed, hvor du designer og sourcer dine færdigvarer, tilbyder vi dig at være koordinerende kraft i processen indenfor YKK Koncernen. Vi har danske ressourcer, du kan række ud til, som kan trække på et stort netværk i det meste af verden og hjælpe dig med at håndtere processerne fra design til levering af de ønskede løsninger.

Mere end en leverandør af lynlåse

Du vælger os sikkert for vores lynlåse og lukkesystemer. Men du burde også vælge os for vores logistikløsninger. Vi leverer ikke bare en vare fra A til B. Vi går gerne skridtet videre og er din partner gennem hele værdikæden.

Enkel og effektiv dialog

Ingen budbringere og ingen mellemmænd. Til gengæld kommunikerer du direkte med den ansvarlige YKK medarbejder i Danmark, der sætter en ære i at hjælpe dig igennem hele processen. Hurtigt og effektivt.

Kreativ sparring og ideer i ærmet

Kører du ud ad det samme spor, som du plejer, og vil du gerne prøve en anden vej? Nogle gange skal der bare et par andre øjne til. Andre gange en helt ny idé. Vi er med på de nyeste trends og bidrager gerne med alt fra sparring til ideudvikling.

Vi er uafhængige, og gør som det passer dig

Vores styrke er, at vi frit kan vælge, hvor vi producerer din ordre. Det afhænger af, hvor det bedst betaler sig for dig. Du kan få ordren leveret lige der, hvor det passer dig.

Certificeret tryghed

Vi tager kvalitet alvorligt og lever op til gældende internationale standarder. Det vidner vores mange certificeringer om. Hovedparten af YKK’s selskaber er certificeret i henhold til ISO 9001, 14001, Oeko-Tex® Standard og OSHMS.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Brug os som din sparringspartner. Vi hjælper dig gerne med at finde eller udvikle det produkt, der lever op til dine krav til design, styrke, materiale, funktionalitet eller noget helt andet. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.
Det er gratis og uforpligtende.

Kundeservice: 97 15 53 88

Tak skal du have! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev