Om YKK

YKK Danmark A/S er et selvstændigt selskab med adresse i Danmark. Det har vi været siden 1982 som en del af den verdensomspændende japanske YKK Koncern.

Vi er markedsledende – i Danmark og internationalt

Vi er en af de førende og foretrukne leverandører, når det handler om lynlåse og lukkeanordninger. Det er ikke tilfældigt. Med adgang til et globalt netværk med 111 YKK-selskaber i 71 lande kan vi fremstille ordren lige der, hvor det bedst betaler sig for den enkelte kunde.

Vi har logistikløsninger i verdensklasse

For os handler det ikke alene om at producere de bedste lynlåse og lukkeanordninger. Det handler også om at optimere processer. Vi leverer ikke bare en vare fra A til B. Vi går gerne skridtet videre og indgår partnerskaber gennem hele værdikæden. Derfor er globale logistikløsninger også en del af vores hverdag.

Kontakt os

YKK er grundlagt i Japan. Men koncernen er tilstede i 71 lande

YKK Koncernen blev grundlagt i Japan i 1934 af Tadao Yoshida. Oprindeligt under navnet Yoshida Kogyo Kabushikikaisha, der sidenhen blev forkortet til YKK. Koncernen tæller på verdensplan ca. 45.000 medarbejdere i 108 YKK-selskaber i 72 lande.

YKK Koncernens aktiviteter er fordelt på divisionerne: lynlåse, tryk- og jeansknapper samt tekstil og plastik. De globale aktiviteter fra divisionerne bliver distribueret fra seks regioner: Japan, Amerika (Nord-, Mellem- og Sydamerika), Europa, ISAMEA (Indien, Sydasien, Mellemøsten og Afrika), ASEAN (Sydøstasien) og Kina. Dette for at sikre, at alle aktiviteter altid har et lokalt afsæt.

Filosofien bag koncernen

“Cycle of Goodness”

No one prospers without rendering
benefit to others

I praksis betyder det eksempelvis, at alle YKK-produkter skal produceres i en sådan kvalitet, at de gavner eller forbedrer det slutprodukt, de er en del af. For at kunne leve op til filosofien om høj kvalitet i alle YKK-produkter, producerer koncernen ikke alene alle produkterne selv – men også de maskiner, som lynlåsene og lukkeanordningerne laves på. Og selv mange af råvarerne, der indgår i produkterne, fremstilles også i YKK Koncernen.

Vores varemærke er kvalitet

Alle kan sige god kvalitet. Få kan leve op til det, som YKK kan. Siden 1950’erne har vi løbende indført kvalitetskontrol på alle YKK-fabrikker verdenen over. Og i 1997 etablerede vi ”Fastening Global Quality Management Committee” (FGQMC) for at sikre ensartet kvalitet på verdensplan.

FGQMC’s opgave er i dag at undersøge internationale regler og lovgivning, test og kvalitetsvurdering af nye produkter, udarbejdelse af produktspecifikationer og andre kvalitetssikrende aktiviteter. Arbejdet skal sikre, at YKK altid leverer den bedst tænkelige kvalitet.

Certificeret kvalitet

Alle primære YKK produktionsfaciliteter er ISO 9001 og ISO 14001 certificeret, og de fleste af YKK's standardprodukter er Oeko-Tex 100 Class 1 certificeret.

Kontakt os

Kontakt os hvad end du har brug for inspiration, input til processen eller vil snakke om ønsker til en særlig lynlås eller lukkeanordning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kundeservice: 97 15 53 88

Tak skal du have! Din indsendelse er modtaget!
Ups! Noget gik galt under indsendelse af formularen.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev